Viure fàcil

Descripción:

Un llibre per a persones de totes les edats que desitgin gaudir d’una vida fàcil, amb elles mateixes i amb els altres. Una vida on totes les experiències comptin i serveixin per aprendre.

D’una manera senzilla, revisaràs les cinc dimensions que et venen donades des de la infància: cos, energia, ment, emoció i esperit. Es tracta de conèixer-les bé per arribar a integrar-les en la teva vida. Alinear-les amb el millor de tu mateix per no descuidar-te’n cap. Perquè has de poder, viure en pau malgrat i gràcies a les circumstàncies i vivències, allà on visquis, d’on vinguis i on vagis, i amb el que decideixis i sentis individualment.

Generalment, les crisis, tant personals com de l’entorn proper, són una empenta que ens mou a iniciar un canvi. Les persones necessitem posar ordre i llum al desordre i la foscor. I si el denominador comú de les crisis és el malestar que provoca un fet tan fàcil de resoldre com pot ser la ignorància, aleshores quines ganes de patir! Aquest és el sentit d’aquest llibre, escrit amb humilitat i des del cor. Perquè viure és fàcil si cuides bé el teu infant interior i aquestes cinc dimensions; a més, de retruc també cuidaràs millor les persones del teu voltant.

Ir arriba
Abrir chat
¿Necesitas ayuda?
Hola,
¿Te puedo ayudar?